Over Site4u

Site4U is gevestigd in het centrum van Wageningen. De kwaliteit van dienstverlening staat hoog in het vaandel. In de loop der jaren heeft Site4U zich ontwikkeld tot een hostingspartner die zich met name richt op de zakelijke markt. Site4U staat voor oplossingen, die tot tevredenheid leiden.

Site4U staat voor duurzaam ondernemen, dit betekent het benutten van kansen voor een beter milieu en voor meer welzijn van de medewerkers en de maatschappij. Site4U onderscheidt zich van anderen door een hoge mate van flexibiliteit en een persoonlijke benadering van de klanten. Daarnaast staan wij garant voor kwaliteit die we koppelen aan een transparante prijsstelling van onze produkten.

Site4U biedt haar klanten vaste aanspreekpunten en een heldere telefonische Servicedesk, die van 9.00 - 17.30 uur bereikbaar is (085 - 30 30 999). Klanten met een servicecontract buiten kantoortijden hebben ook de beschikking over een nummer dat 24 uur per dag bereikbaar is. Daarnaast wordt een support-vraag die per e-mail bij support@site4u.nl binnenkomt gegarandeerd binnen 1 werkdag opgepakt en, indien mogelijk, afgehandeld.

In dit deel van de site is de historie en toekomst van Site4U te vinden, een aantal referenties van onze klanten, en een overzicht van onze faciliteiten.