Exchange Online en Office 365 pakketten

Site4U is Microsoft Partner en heeft via Microsoft het product Office365 ingekocht.

Microsoft Office 365 biedt toegang tot e-mail, documenten, contactpersonen en agenda's. En dat op bijna elk apparaat en op bijna elke locatie. Het laat je werken waar en wanneer je maar wilt, zodat je direct kunt reageren op belangrijke vragen van collega's of klanten. Microsoft Office 365 is te gebruiken op diverse computers, met een webbrowser, of met een mobiel apparaat zoals een smartphone. (Toegang vanaf mobiele apparaten vereist toegang tot internet via een Wi-Fi verbinding en/of mobiel internet.). 

Binnen Office365 bestaat de mogelijkheid om alleen Exchange Online af te nemen. 

Exchange Online biedt:

  • Proffesionele e-mail, adresboek en gedeelde agenda's.
  • Het is inclusief de standaard Microsoft beveiliging tegen spam en malware.
  • Het biedt een gegarandeerde uptime van 99,9%.
  • Het integreert naadloos met outlook.

Microsoft levert de volgende pakketten:

Office 365 Business
Dit is het Office desktop only plan. Hierin krijgt de klant 5 fysieke installaties van Office. Voordeel is dat hierin geen Access en Lync licenties zitten maar wel de standaard applicaties zoals Word, Excel, PowerPoint, Outlook en Publisher. Op deze manier worden de kosten gedrukt. Dit abonnement is uitermate geschikt voor Office standard gebruikers.

Office 365 Business Essentials
Dit abonnement bestaat enkel uit Cloud oplossingen. Met dit abonnement beschikt de klant over Exchange Online met 50 GB storage, SharePoint Online voor het creëren van sites en het delen van bestanden en Lync Online voor chat, presence, video en bellen. De Fysieke Office installatie is dus geen onderdeel van dit abonnement. Klanten kunnen enkel met de online Office apps werken. Dit abonnement is geschikt voor klanten die gebruik willen maken van Exchange of klanten die al in Office licenties hebben geïnvesteerd en toch gebruik willen maken van de Cloud functionaliteit. Exchange Online kan gekoppeld worden met de huidige Outlook (support tot versie 2010. Versie 2003 en 2007 werken ook maar is aan te raden eerst te testen hierop wordt geen ondersteuning verleend).

Office 365 Business Premium
Dit is een combinatie van Office 365 Business en Essentials. Hierbij krijgt de klant een fysieke installatie van Office en kan de klant gebruik maken van alle Cloud oplossingen zoals Exchange Online, SharePoint Online en Lync Online.

De huidige Enterprise plannen E1, E3 en E4 blijven gewoon bestaan en hebben geen wijzigingen. De Losse oplossingen zoals Exchange Online, Office Pro Plus etc. blijven ook gewoon beschikbaar.

Waarom zou je dit via Site4U afnemen?

  • Er is een domein nodig, deze kan Site4U leveren. Kijk op onze domeinpagina voor extensies en prijzen.
  • Het is goed te combineren met anderen diensten van Site4U (extra virus en spamfiltering, ed).
  • Site4U kan helpen bij installatie en configuratie (aparte dienst).


Wat kost Exchange Online?

Het betreft een ingekocht product, waarbij Site4U het abonnement, de verlengingen, aanvragen van extra boxen, etc. regelt.
Dit product wordt per jaar afgenomen en kost 40,80 Euro per gebruiker per jaar (49,37 Euro incl. BTW)

Wat kost Office365 Business Premium?

Het betreft een ingekocht product, waarbij Site4U het abonnement, de verlengingen, aanvragen van extra boxen, etc. regelt. Office365 Business Premium wordt per jaar afgenomen en kost 126,00 Euro per gebruiker per jaar (152,46 Euro incl. BTW)

Wat kost Office365 Enterprise E3?

Het betreft een ingekocht product, waarbij Site4U het abonnement, de verlengingen, aanvragen van extra boxen, etc. regelt.
Dit product wordt per jaar afgenomen en kost 218,40 Euro per gebruiker per jaar (236,40 Euro incl. BTW)