Error logs vinden, inzien of uitzetten in cPanel

< Terug

Als er een php-script niet goed draait worden er error logs gegenereerd (in dezelfde map als waar het script draait).
Dit staat automatisch aan voor alle accounts.

Error log files vinden

Login op de cPanel interface van je hosting account

Je kan de error log files vinden door in de bestanden te zoeken op error_log:

• ga in de startpagina naar BESTANDEN en klik op
  • ga rechts bovenin naar de zoek functie en vul error_log in:
  • klik op Ga
  • Je krijgt nu een pop up met “Zoekresultaten voor: error_log

Error log files inzien en/of opruimen

Dubbelklik op een bestand of map om de map te openen (of op de map waarin het bestand zich bevindt, als het een bestand is).

Selecteer het bestand error_log.
Klik boven in de balk op

> om het log bestand in te zien
> om het log bestand te deleten

Error logging uitzetten

Je kan de error logging uitzetten (niet aan te raden – je kan beter het probleem in het script oplossen):

• ga in de main view naar SOFTWARE en klik op
  • ga links bovenin naar Options
  • zoek in de lijst naar
  • zet het vinkje uit