Extra subaccount in MySite4U

< Terug

Voor het aanmaken van extra sub Accounts kun je contact opnemen met support@site4u.nl

Zelf regelen:

Log in op MySite4U

Klik links op Gebruikers

Je komt nu in het overzichts-scherm. In bovenstaand voorbeeld is er nu 1 account. Als je er nog een wil aanmaken klik je op de knop Nieuw.

Je krijgt nu het scherm Gebruiker toevoegen:

Kies bij Gebruikerscontext voor: Sub Account.

Voer alle velden in.
Onder Rol(len) kan je aanvinken wat deze gebruiker mag doen:

• DNS beheer > DNS beheren
  • Mail Beheer > Mail beheren

Onder Domeinbeheer voor kun je aanvinken welke domeinen deze sub-gebruiker mag beheren.

Klik op bewaren.
Er wordt automatisch een mail met inloggegevens en tijdelijk wachtwoord verstuurd naar het opgegeven e-mail adres. Deze sub-gebruiker kan hiermee inloggen.

NB Als er een nieuw domein wordt toegevoegd dat deze sub-gebruiker ook mag gaan beheren moet dat handmatig toegevoegd worden.
Ga hiervoor naar Gebruikersbeheer > Gebruikers en klik op het potloodje achter de sub-gebruiker om de gegevens aan te passen (onder Domeinbeheer voor).