Verhuizen .nl domein

< Terug

Voor de verhuizing van een .nl domeinnaam is het token nodig dat bij de domeinnaam hoort.
Het token is twaalf karakters lang en bestaat uit cijfers en letters (kleine en hoofdletters).

Dit token is op te vragen bij de huidige registrar (vergeet niet om het abonnement bij de huidige registrar op te zeggen).

Met het token kan de nieuwe registrar de verhuizing aanvragen.

Als er een website en/of e-mail actief is op het domein is het verstandig om de DNS over te nemen.
Zie ook Uitleg DNS en Nameservers

Klik hier voor veelgestelde vragen over .nl domeinen (website SIDN)