E-mail instellen in Outlook Express

< Terug

De gegevens van de instellingen vind je op deze pagina: Standaard instellingen e-mail

1. Open het programma Outlook Express.
  2. Klik in de menubalk op Extra en selecteer Accounts.
  3. Vul bij Weergegeven naam je naam in zoals je deze voor anderen wilt weergeven
    Klik op Volgende
  4. Vul bij e-mailadres het volledige e-mailadres dat je van Site4U hebt gekregen of zelf hebt ingesteld. Zorg ervoor dat dit je gebruikersnaam bevat, het teken @ en de domeinnaam, bijv. katrijnklaassen@voorbeeld.nl
    Klik op Volgende
  5. Klik op POP3 of IMAP bij het servertype voor inkomende e-mail (Lees hier wat het verschil is tussen POP en IMAP)
    Klik op Volgende
  6. Typ in het vak Server voor inkomende e-mail  pop.site4u.nl of imap.site4u.nl, afhankelijk van het gebruikte protocol (POP/IMAP).
  7. Typ in het vak Server voor uitgaande e-mailsmtp.site4u.nl
    Klik op Volgende
  8. Vul de volgende gegevens in:
    – Accountnaam : jouw loginnaam
    – Wachtwoord: jouw wachtwoord
    – Vink Wachtwoord onthouden aan.
    Klik op Volgende
  9. Klik op Voltooien