How Can We Help?

Opvragen domeinnaamhouder gegevens .NL domein

< Terug

Vanaf 1 februari 2021 kan Site4U alleen domein registratie gegevens opvragen bij SIDN van domeinen die via Site4U geregistreerd staan.

De domeinnaamhouder kan zelf domein registratie gegevens opvragen via SIDN.

Hoe werkt het?

Ga naar https://www.sidn.nl/houdergegevens-opvragen en typ de domeinnaam in, samen met het bijbehorende mailadres en de postcode.
Op basis van die gegevens voert SIDN een controle uit.
Als de gegevens overeen komen met de gegevens zoals die bij SIDN bekend zijn wordt een bevestigingsmail gestuurd aan de domeinnaamhouder en de administratieve contactpersoon.
In die mail staan 2 links. De ene link is voor de domeinnaamhouder zelf en de andere link kan door worden gestuurd naar de Registrar of organisatie met wie de houder zijn gegevens wil delen. De link verwijst naar een overzicht met de registratiegegevens.
Als extra beveiliging is de link naar het overzicht die de houder en registrar ontvangen maar 1 keer en gedurende 1 week te gebruiken. Dit is om misbruik te voorkomen.

Heb je geen toegang meer tot het mailadres of ben je de postcode vergeten, neem dan contact op met Site4U, of vraag via SIDN met behulp van dit formulier de contactgegevens op.